Image Alt

Блог

Ако практикувате редовно вежбање за време на целата бременост може многу да помогне да се чувствувате добро и да бидете здрави. Исто така редовното вежбање за време на бременоста го подобрува држењето на телото што според мене е многу важно

Close
Контакт

Елена: + 389 (78) 344 – 897

Атанас: + 389 (75) 631 – 667

Социјални мрежи
About